Ajankohtaista: Porvoo: Suuri Lastentarvikekirppis 31.3. klo 10–13.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Ratamakasiinin kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Ratamakasiinin kirpputori

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 63Kyllä!
 • 61En

Kirpputori makasiini tunnetaan myös nimellä Ratamakasiini ja viralliselta nimeltään Kirpputori-Kahvio Radanvarsi. Myyntiloosseja on 120 kappaletta, joiden viikkovuokra on 15 €.

Kirpputori on avoinna ma–to 10–17.30 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 10–15. Ratamakasiini on suljettu perjantaisin.

 • Puhelinnumerot ovat 02 825 8234 ja 040 841 1181.
 • Sähköpostiosoite on kirppari@ratamakasiini.fi.

Ratamakasiini toimii itsepalveluperiaatteella. Paikalla on lisäksi kahvio, jossa tuoretta kahvia, kahvileipiä ja sämpylöitä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Ratamakasiinin kirpputori:

Perjantait suljettu, on kyllä jotain ihan käsittämätöntä. Se, että maanantaisin on suljettuna monet kirppikset on ihan ok, kun ei maanantaisin ihmiset liiku. Mutta että perjantai, ei voi ymmärtää. Raum o ain raum, valitettavasti.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Ratamakasiinin kirpputori:

Tervehdys, pitäisi saada isän eli Kallen puh. Numero. Kadotin sen jonnekin, onnistuisko, tätä kautta.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ratamakasiinin kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputori Kamakievari
 2. Suolahden Työttömät ry:n kirppis
 3. Itsepalvelukirpputori Helmi
 4. Käytetyn tavaran Funktio
 5. 88.fi Itsepalvelukirpputori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.