Etsi kirppistä hakusanalla

Ratinan kierrätyskeskus

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tammikuussa 2011.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 15Kyllä!
 • 20En

Tampereella toimiva Ratinan kierrätyskeskus löytyy Koskikeskuksen vierestä. Ratinan kierrätys on avoinna arkipäivisin ajalla 10–17.30. Puhelinnumero on 03 212 6577.

Ratinan kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa. Toiminta päättyi joulukuussa 2010.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Ratinan kierrätyskeskus:

Vähän sekava paikka jossa on enimmäkseen huonekaluja ja astioita.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Ratinan kierrätyskeskus:

Tämäkin valitettavasti lopetti.
Puhtia ei näy päivittäneen sivujaan, mutta voi todentaa esimerkiksi tästä uutisesta:

http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194660120518/artikkeli/pitkaaikaistyottomien+tyollistaminen+loppui+ratinassa.html

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ratinan kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kymppitori
 2. Kruunukirppu & Olkkari
 3. Myyrkirppis
 4. Karhu Kirppis
 5. Toivon Tori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.