Ajankohtaista: Porvoo: Suuri lastentarvikekirppis 30.9. klo 10–13
Helsinki: Kattilahallin kirppis 30.9. klo 13–18

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Realisointi Aralia esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Realisointi Aralia

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 8Kyllä!
 • 2En

Joulukuussa Kemin sisällä muuttanut, nykyisin Keskuspuistokadulla sijaitseva, Realisointi Aralia on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su kello 11–15.

Puhelinnumero on 040 720 2554 ja sähköpostiosoite myynti@realisointiaralia.fi.

Myymälässä on mm. huonekaluja, miesten, naisten ja lasten vaatteita, sekä tarpeellisia tavaroita kotiin. Oma myyntinäyttelytila on kädentaitajien tuotteille. Erikoisuutena kahviosta saa joka päivä pannarikahvit kahdella eurolla.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Realisointi Aralia:

On auki myös sumnuntaisin 11-15

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Realisointi Aralia:

Juu, kiitos kun ilmoitit. Korjasin aukioloajat.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Realisointi Aralia sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Myyrkirppis
 2. OnnenKirppis
 3. Metsäkirppis
 4. DOM second hand
 5. Second hand shop Komero

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.