Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Realisointi-kirppis Pehkonen esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Realisointi-kirppis Pehkonen

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Lieksassa sijaitseva Realisointi Pehkonen Oy on avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 9–13. Sunnuntaisin suljettu.

Yritys ilmoittaa: ”Tervetuloa. Ostetaan kuolinpesät, autot, vaunut, skootteri, mopot, yms. tarjoa: 0400 274 576.”

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Realisointi-kirppis Pehkonen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Kara & Pieni Kahvila
  2. Kirpputori Tarina
  3. Bohemia
  4. Kirppis HERMAN & Sisustus TUNTURI
  5. SPR Pointti, Haukipudas

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.