Ajankohtaista: Espoo: MLL Tapiolan syyskirppikset 24.9. klo 10–12.30 ja 8.10. klo 10–12.30.
Porvoo: Suuri Lastentarvikekirppis järjestetään 1.10. klo 10–13

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Recci Kallio esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Recci Kallio

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 2Kyllä!
 • 0En

Recci Kallio on helsinkiläinen second hand -myymälä. Recci kertoo Facebook-sivuillaan toimintaperiaatteestaan seuraavasti: Meidän päämäärä on tehdä Suomeen teollista toimintaa tekstiilin kierrättämiselle. Työpaikkojen luominen on yksi meidän tärkeä missio. Myymälän ja toiminnan tulos kohdistetaan kierrätystoiminnan kehittämiseen. Ensimmäinen Recci-myymälä sijaitsee Unioninkadulla.

Puhelinnumero on 010 567 4561 ja sähköpostiosoite info@recci.fi.

Aukiolojat

 • Ma–pe kello 10–19
 • Lauantaisin 10–16
 • Sunnuntaisin 12–16

(Tästä liikkeestä ensimmäisenä kertoi nimimerkki Tiedonantaja.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Recci Kallio sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kattilahallin kirppis
 2. ViaDia-tori Tampere
 3. SPR-Kirppis, Kokkola
 4. Sell-Buy-Rent (Ahvenanmaa)
 5. Mellilän Ostarin kirppis

Navigaatio

Kiinnostavimmat kirppikset
Uusia kirppislisäyksiä

Haluatko jelpata Kirppikset.info-hakemiston paremmaksi tekemisessä? Lahjoituksia otetaan vastaan. Tämä kokeilu päättyy viikon kuluttua.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.