Ajankohtaista: Porvoo: Jokamiehen Markkinat 6.5. klo 9–14

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Recci Kallio esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Recci Kallio

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 2Kyllä!
 • 0En

Recci Kallio on helsinkiläinen second hand -myymälä. Recci kertoo Facebook-sivuillaan toimintaperiaatteestaan seuraavasti: Meidän päämäärä on tehdä Suomeen teollista toimintaa tekstiilin kierrättämiselle. Työpaikkojen luominen on yksi meidän tärkeä missio. Myymälän ja toiminnan tulos kohdistetaan kierrätystoiminnan kehittämiseen.

Ensimmäinen Recci-myymälä sijaitsee Unioninkadulla.

Puhelinnumero on 010 567 4561 ja sähköpostiosoite info@recci.fi.

Aukiolojat

 • Ma–pe kello 10–19
 • Lauantaisin 10–16
 • Sunnuntaisin suljettu

(Tästä liikkeestä ensimmäisenä kertoi nimimerkki Tiedonantaja.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Recci Kallio sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputori Helmi (Loimaa)
 2. Konepajan Bruno
 3. Kirppis HaavisTori
 4. Kampin kirpputori
 5. Elo Kirppis Loppis Outlet

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.