Ajankohtaista: Tampere: Silinteri avataan Koivistonkylässä 1.8.
Tuusula: Flaksitorin avajaiset 6.8.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Reissukirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Reissukirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 1En

Reissu kirppis sijaitsee keskustassa samassa pihassa kuin kunnantalokin. Pöytäpaikan viikkovuokra on 27€ kesän ajan 30.9.2017 asti. Kirppiksen lisäksi paikalla on kahvila. Puhelinnumero on 050 339 3617.

Avoinna ma–pe kello 10–17, lauantaisin 9–14 ja sunnuntaisin 11–15.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Reissukirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Vadelmatarha (Oulu)
  2. ApteekinTori MindiMaria
  3. Lapuan helluntaiseurakunnan kirppis
  4. Hengitysyhdistyksen kirpputori
  5. Huonekalujen Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.