Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Reissukirppis Mäntyharju esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Reissukirppis Mäntyharju

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 11Kyllä!
  • 4En

Reissu kirppis sijaitsee keskustassa samassa pihassa kuin kunnantalokin. Kirppiksen lisäksi paikalla toimii kahvila, jossa myös purtavaa ja päivän lehdet. Puhelinnumero on 050 339 3617.

Avoinna ma–pe kello 10–17, lauantaisin 9–14 ja sunnuntaisin suljettu.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Reissukirppis Mäntyharju sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirppiskahvio Unikko
  2. Vatialan Osto & Myynnin kirpputori
  3. Minicentti
  4. Goodwill Porvoo
  5. Lähetyskirpputori, Keuruu

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.