Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Remix Kirppis Ähtäri esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Remix Kirppis Ähtäri

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Remix Kirppis Ähtäri avattiin syyskuussa 2019 Ähtärin keskustaan entisen Nordea pankin pankkisaliin. Kirppis on avoinna ti–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14.

Puhelinnumero on 050 322 5966.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Remix Kirppis Ähtäri sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Swappis
  2. Autopirtin Kirppis
  3. Karsikon pappila
  4. Kierrätyskeskus Ekomaa
  5. Oldie

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.