Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Retro-kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Retro-kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 106Kyllä!
 • 20En

84,1 % suosittelee tätä

Retro & Antiikkinurkka on Savonlinnassa toimiva itsepalvelukirppis. Se on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin. Kirppikseltä voi löytää normaalin kirppistavaran lisäksi vanhempaa antiikki- ja keräilytavaraa.

Puhelinnumerot ovat 050 407 7749 ja 0400 884 276. Sähköpostiosoite on retronet.fi@gmail.com.

Retro-kirppiksellä palvellaan suomen ja venäjän kielellä.

Tavaraa voidaan myydä myyntitilillä niin, että myyjälle tilitetään 75 % ja kaupalle 25 % lopullisesta myynnistä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Retro-kirppis:

Onko kenelläkään tietoja tästä Retro-kirppiksestä? Onko se enää toiminnassa, ja jos on, mitkä ovat sen aukioloajat?

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Retro-kirppis:

Hanski vastaa.
Retrokirppis ja antiikkinurkka on toiminnassa,aukioloajat arkisin 10,00-17.00 ja lauantaisin 10.00-14.00.Katso nettisivut www.retronet.fi

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Retro-kirppis:

kävinLauantaina 24,3 2018 (se sairas Muusikko)Kuvasin oikealla olevassa huoneessa Hääpuvun jossa erikoinen huntu sydemi,mikähän hinta? Samoin en muistanut kysyä siitä erinomaisesta nahkarotsistani mitä sinä siitä maksaisit Olisko 60,00€tiukka ja saisit sillä kesällä 100,00 Terveisin Markku leinonen puh.0505694361

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Retro-kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Taito-Kirppis
 2. Kirpputori Amalia
 3. Helsinki Flea Market
 4. Kirpputori Solukko
 5. Euroset