Ajankohtaista 16.5.2020: Useat kirppikset ovat jälleen avanneet ovensa, mutta ennen kirppiksellä käymistä on aukiolo syytä varmistaa esim. soittamalla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Riitan kirppis - sitä sun tätä esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Riitan kirppis - sitä sun tätä

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 1En

50,0 % suosittelee tätä

Jämän Juokslahdella sijaitsevalle kirppikselle pääsee ajamalla 9-tietä 600 metriä. Selvät opasviitat ovat teiden varrella. Myynnissä tauluja, kirjoja, sekalaisia koruja, laukkuja, keittiötarvikkeita, tuunaajalle paljon sopivaa, ym. Kaikenlaista hömppää. Pihapiirissä kesäkanoja — lapset innoissaan, mutta auki olevat koirat ei hyvä juttu.

Avoinna

Avoinna arkisin kello 11–17.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Riitan kirppis - sitä sun tätä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Porvoon Kellarikirppis — Källarloppis
  2. Konttitori
  3. Jokeri Kirppis
  4. Vanhan Tavaran Puoti Eveliina
  5. Cetori