Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen RomppaRuusa esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

RomppaRuusa

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

Joutsan Leivonmäessä, Teboilin naapurissa, sijaitseva Kirpputori RomppaRuusa on avoinna tiistaisin kello 11–17, keskiviikkoisin 10–16, torstaisin 10–14, perjantaisin 13–18 ja la–su 10–14. Maanantaisin suljettu.

Kirppis toimii itsepalveluperiaatteella. Myyntipöytiä on 32 kappaletta ja vaatteille on rekkitilaa.

Puhelinnumero on 040 573 4280 ja sähköpostiosoite ruusaromppa@gmail.com.

(Tästä kirppisvinkistä kiitos Terolle.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua RomppaRuusa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kyrön Kulma Kirppis
  2. Oliverin kirppis
  3. Huonekalujen Kirppis
  4. Kirppis Karipia
  5. Kotikirppis Sininen tupa

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.