Ajankohtaista: Iisvesi: Sinisen Majatalon pihalla on pihakirppis 26.5. klo 10–15
Suonenjoki: Riverin kirppispäivä 26.5. klo 10–14
Helsinki: Lounakahvila Pellossa Sunnuntain kirppisbrunssi 27.5. klo 11–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Runeberginkadun Wanhakierto — Finafynd (Helsinki) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Runeberginkadun Wanhakierto — Finafynd (Helsinki)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 1En

Töölössä sijaitseva Wanhakierto-Finafynd on avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10–17, keskiviikkoisin 10–19 ja lauantaisin 10–15. Lahjoitustavaroita otetaan vastaan ma–pe kello 10–15.

Myymälä löytyy Tunturinkadun ja Runebergin kadun kulmasta.

Puhelinnumero on 010 231 3776 ja sähköpostiosoite veli-matti.lohonen@samaria.fi.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Runeberginkadun Wanhakierto — Finafynd (Helsinki):

Samaria-kirppis vaihtoi nimeä ja uudistui hieman myös sisältä. Olen käynyt kerran uudistuksen jälkeen. Katutaso eli yläkerta on nyt mukavasti avoimempi, myyntitiski ja osastoja on siirrelty ja uudelleenjärjestelty. Alakerta on täyteen ahdettu enkä tiedä onko siellä tehty mitään uudistuksia. Hinnat ovat ennen olleet raivostuttavan korkeat. Ehkä nyt oli hieman tarkistettu joidenkin tavaroiden osalta hintoja ? Paljon ylihintaista tavaraa silti. Mitään en ostanut tällä kertaa. Jos liikun täällä, saatan käydä katsomassa mihin suuntaan tämä uusittu kirppis on mennyt ja liikkuuko tavara, vai seisooko siellä samat vielä kuukausienkin päästä.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Runeberginkadun Wanhakierto — Finafynd (Helsinki) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Fida Seinäjoki, Kärrääjänkatu
  2. Fida Seinäjoki, Puskantie
  3. Komero-kirppari & nettikahvila Seinäjoki
  4. Finntori Kirpputori
  5. Lähetystori Laitila

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.