Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Rutalahden Myllykirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Rutalahden Myllykirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Ajankohtaista: kirppistä ei mahdollisesti järjestetä kesällä 2016.

Rutalahden vanhalla myllyllä järjestetään kesäkirppis, jonne voi tuoda omia turhiksi käyneitä tavaroita myyntiin. Lisätietoja puhelinnumerosta 040 517 7559 (Tiina) sekä Facebookista. Kirppis on aikaisempina päivinä ollut avoinna tyypillisesti kello 15–18, joskin aukioloissa on runsaasti vaihtelua. Rutalahti sijaitsee Leivonmäessä, joka nykyisin on osa Joutsaa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Rutalahden Myllykirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Bohemia
  2. Kirpputori Bueno
  3. Kirppis Cafe Minde
  4. Tohmajärven kesäkirppis / Järventauksen iltakirppis
  5. Tohmajärven antiikki-kirpputori