Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lahjapiste esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lahjapiste

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 6Kyllä!
  • 1En

Lahjapisteen toimintaan kuuluu askartelutuotteiden, lahjatavaran ja sisustusesineiden myymisen lisäksi kahvion sekä kirppiksen pitäminen.

Liike on avoinna ma–pe kello 8–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 045 625 0344 ja sähköpostiosoite myynti@lahjapiste.fi.

(Tästä vinkistä kiitos kuuluu Jarnolle.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lahjapiste sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Maijan Wanha Navetta
  2. Fida Järvenpää, Valimokuja
  3. Pihlavan Aarreaitta
  4. Myyrkirppis
  5. Karjalan Apu ry

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.