Ajankohtaista: Vantaa: seuraava Myyrkirppis järjestetään 28.–29.9.
Espoo: MLL Tapiola järjestää kaksi syyskirppistä (6.10. ja 27.10.)

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Sampokirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Sampokirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 7Kyllä!
 • 0En

Lappeenrannassa Bilteman lähellä ja Sähkö-Väylää vastapäätä sijaitseva Sampokirppis (Talama Oy) on avoinna ma–su kello 10–17.

Kirppiksellä on yli 130 myyntipaikkaa. Myyntipaikan voi varata joko käymällä henkilökohtaisesti paikalla, soittamalla, tekstaamalla, sähköpostittamalla tai Facebookin kautta.

Puhelinnumero on 050 562 8291 ja sähköpostiosoite talama.oy@hotmail.com.

Hinnasto

 • Myyntipaikka 7 päiväksi: 25€
 • Myyntipaikka 14 päiväksi: 49€
 • Myyntipaikka 21 päiväksi: 72€
 • Myyntipaikka 28 päiväksi: 95€
 • Hintaan kuuluu päivittäinen siistimispalvelu, henkarit, hintalapputarrat ym.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Sampokirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kurikan Kirpputori Ky
 2. Myyrkirppis
 3. Menneen Tuulahdus
 4. Maijan Wanha Navetta
 5. Fida Järvenpää, Valimokuja

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.