Ajankohtaista: Koskenkylä: Peräkonttikirppis 1.7. klo 11–15

Etsi kirppistä hakusanalla

Savolan kierrätysmyymälä, Kaartilantie

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi joulukuussa 2015.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 7Kyllä!
  • 2En

Vaikuttaa siltä, ettei Kaartilantiellä enää sijaitse kierrätysmyymälää.

Savolan kierrätysmyymälöistä toinen sijaitsee Kaartilankadulla. Myymälän kassan numero on 040 5963 736. Sähköpostiosoite on kierratysmyymala@sln-toimintakeskus.fi. Avoinna ma–pe klo 9–17 ja lauantaisin klo 10–14.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Savolan kierrätysmyymälä, Kaartilantie:

Myymälä siirtyi savolankadulta kaartilantielle.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Savolan kierrätysmyymälä, Kaartilantie sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Laitilan Kirppis Jus-Si
  2. Koskikaran Kirppis
  3. Alastaron kirppis
  4. Piritan basaari
  5. Minicentti

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.