Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vaatekierrätysmyymälä esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vaatekierrätysmyymälä

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 1En

66,7 % suosittelee tätä

Savolan kierrätysmyymälöistä toinen löytyy Pilkkakoskenkadulta, Kauppalinnasta. Myymälän kassan numero on 044 309 8974. Avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin klo 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Vaatekierrätysmyymälää pitää Savonlinnan Toimintakeskus ry.

Noutopalvelun puhelinnumero on 044 363 4455. Savonlinnan taajamasta haettaessa noutohinta on 5€ henkilöasiakkailta ja yrityksiltä 10€. Lisäksi on syytä huomioida mahdollinen kierrätysmaksu.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Vaatekierrätysmyymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Huushollin Aarteet
  2. The Kirppis
  3. Kiimingin kirpputori
  4. Jokeri Kirppis
  5. Kuortane Kirppis