Ajankohtaista: Porvoo: Suuri lastentarvikekirppis 2.4. klo 10–13

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Savonlinann Timanttihuollon kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Savonlinann Timanttihuollon kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

Savonlinnan Timanttihuolto Oy:n kirppis on avoinna ma–pe kello 10–16 ja lauantaisin 10–13. Suljettu sunnuntaisin. Puhelinnumero on 050 505 1492 ja sähköpostiosoite jukka.tynkkynen@suomi24.fi.

Pieni pöytä neljäksi viikoksi on 72€ ja isompi pöytä 92€.

(Tästä kirppiksestä vinkkasi Tiedonantaja. Kiitos hänelle.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Savonlinann Timanttihuollon kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kierrätyskeskus Topin Tilpehööri
  2. Kattilahallin kirppis
  3. Patinaputiikki
  4. Kirpputori Old'n Golden
  5. Kujakirppis (Olarin kirppis)

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.