Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Second Hand LAHTI SHOP esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Second Hand LAHTI SHOP

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 6Kyllä!
  • 1En

85,7 % suosittelee tätä

Second Hand LAHTI SHOP on avoinna ma–ke kello 11–18, to–pe 11–19 ja lauantaisin 11–17. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 040 523 2999 ja sähköpostiosoite secondhandlahti@gmail.com.

Kirppiksellä on vain myyntirekkejä ja niitä voi varata netissä Kirppari-Kallen avulla. Vaihtoehtoina on kaksi erilaista rekkiä, joista myyjän kannalta helpompi vaihtoehto on DROP-rekki. Sen hinta on 15 € / 6 päivää + 50 % provisio.

Maksullisia parkkipaikkoja on Aleksanterinkadulla, Hämeenkadulla ja Kauppakadun mäellä. Kiekkopaikkoja on esim. Kymintiellä, Ainonkadulla, Oikokadulla.

(Tästä kirppisvinkistä kiitos kuuluu Tiedonantajalle.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Second Hand LAHTI SHOP sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Itsepalvelukirppis Myyntimylly
  2. SPR Porin osaston Puoti
  3. Paljekirppis
  4. Riitun Kirppis
  5. Huushollin Aarteet