Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Second Hand Savonlinna esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Second Hand Savonlinna

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

Savonlinnassa sijaitseva Second Hand -liike on avoinna ma–pe kello 9–17, lauantaisin 9–15 ja 18–19, sekä sunnuntaisin 9–14. Kyseessä on antiikkikirppis.

Puhelinnumero on 05 749 312.

(Tästä kirppisvinkistä kiitos kuuluu Terolle.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Second Hand Savonlinna sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Hakaniemen Kirpputori
  2. Bewen Parkkikirppikset
  3. Toukolan kirppis
  4. Fida Joensuu, Torikatu
  5. MVT-kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.