Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Second hand shop Komero esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Second hand shop Komero

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 11Kyllä!
  • 0En

Kuopiossa sijaitseva Second hand shop Komero on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 044 977 8084 ja sähköpostiosoite info@komerosta.fi.

Komeron valikoimassa on esimerkiksi naisten, miesten ja lasten vaatteita, asusteita, kenkiä, myös koruja, kodin tekstiilejä sekä sisustustuotteita.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Second hand shop Komero sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Hakaniemen Kirpputori
  2. Bewen Parkkikirppikset
  3. Toukolan kirppis
  4. Fida Joensuu, Torikatu
  5. MVT-kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.