Etsi kirppistä hakusanalla

Seinäjoen kauppatorin vilttikirppis 2018

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 0En

Seinäjoen kauppatorin vilttikirppis on avoinna kesällä 2018 heinä- ja elokuussa (pois lukien 15.7.) joka sunnuntai klo 9–16 (säävaraus).

Maksuton Vilttikirppis sunnuntaisin Seinäjoen kauppatorilla kesällä 2018. Tule myymään omat tarpeettomat tavarasi ja shoppailemaan tarpeellista muilta!

Katso tarkemmat toimintaohjeet säännöistä.

Lisätietoja: myyntipaikat@intoseinajoki.fi.

Kuvat

  • Kuvassa aukio valoisana kesäpäivänä. Myyntipaikkojen lomassa runsaasti ihmisiä.
  • Vilttikirppiksen myyntipaikat ovat maksuttomia eikä niihin oteta ennakkovarauksia. Myytävät tuotteet voi levittää omalle viltille tai pöydälle.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Seinäjoen kauppatorin vilttikirppis 2018 sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jalasjärven Kirpputori
  2. Konttitori
  3. Kasitien Kirppis
  4. Kirpputori Leppis
  5. Porttikirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.