Ajankohtaista 5.4.2020: Useat kirppikset ovat sulkeneet ovensa toistaiseksi johtuen koronaviruksesta.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Sininen Pysäkki esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Sininen Pysäkki

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 12Kyllä!
  • 18En

40,0 % suosittelee tätä

Oulussa sijaitseva Osto- ja Myyntiliike Sininen Pysäkki on avoinna ti–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin ja maanantaisin suljettu. Myynnissä on mm. käytettyjä huonekaluja.

Käytettävissä on tavaroiden kuljetuspalvelu — Oulun kaupungin alueella kuljetus onnistuu 20€ vaivanpalkkaa vastaan. Pitemmät matkat sopimuksen mukaan.

Puhelinnumero Siniseen Pysäkkiin on 040 579 3907 ja sähköpostiosoite sininenpysakkioulu@gmail.com.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Sininen Pysäkki:

Mikäli tarvit huonekaluja, niin suosittelen vilkaisemaan tämän paikan!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Sininen Pysäkki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirppumarkkinat
  2. Kirpputori Kuparipannu
  3. Oliverin kirppis
  4. Ekoteko kirppis
  5. Cetori