Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Sininen Pysäkki esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Sininen Pysäkki

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 13Kyllä!
  • 18En

41,9 % suosittelee tätä

Oulussa sijaitseva Osto- ja Myyntiliike Sininen Pysäkki on avoinna ti–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin ja maanantaisin suljettu. Myynnissä on mm. käytettyjä huonekaluja.

Käytettävissä on tavaroiden kuljetuspalvelu — Oulun kaupungin alueella kuljetus onnistuu 20€ vaivanpalkkaa vastaan. Pitemmät matkat sopimuksen mukaan.

Puhelinnumero Siniseen Pysäkkiin on 040 579 3907 ja sähköpostiosoite sininenpysakkioulu@gmail.com.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Sininen Pysäkki:

Mikäli tarvit huonekaluja, niin suosittelen vilkaisemaan tämän paikan!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Sininen Pysäkki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Second Hand LAHTI SHOP
  2. Toivon Keskus
  3. Recci Kallio
  4. Turun Ekotori, Rieskalähteentie
  5. Turun Ekotori (Rautakadun myymälä)