Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Skanssin POP UP -kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Skanssin POP UP -kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 7Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Skanssinkadulla, entisessä Anttilan ja Aleksi 13:n liiketiloissa (2. kerroksessa, Tokmannin päädyssä), sijaitsevan popup-kirppiksen puhelinnumero on 0400 978 558 ja sähköpostiosoite skanssinkirppis@gmail.com.

Myyntipäivinä myyjät pääsevät paikalle kello 10. Ostajille kirppis on avoinna kello 10–15. Järjestäjältä ei ole vuokrattavissa pöytiä eikä rekkejä, joten ne on syytä tuoda itse maukana.

Lattiapaikan koko on noin 2×2 metriä ja paikkamaksu suoritetaan paikan päällä. Hinta on 10€ / paikka.

Nettisivujen lisäksi kirppiksellä on omat Facebook-sivut, josta kannattaa vilkaista seuraavat myyntipäivät.

Seuraavat kirppispäivät

Myyntipäivistä ilmoitetaan kirppiksen netti- ja Facebook-sivuilla.

(Tästä kirppisvinkistä kertoi ensimmäisenä Tiedonantaja.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Skanssin POP UP -kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Second Hand LAHTI SHOP
  2. Toivon Keskus
  3. Recci Kallio
  4. Turun Ekotori, Rieskalähteentie
  5. Turun Ekotori (Rautakadun myymälä)