Ajankohtaista: Porvoo: Suuri lastentarvikekirppis 30.9. klo 10–13
Helsinki: Kattilahallin kirppis 30.9. klo 13–18

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Skanssin POP UP -kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Skanssin POP UP -kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

Skanssinkadulla, entisessä Anttilan ja Aleksi 13:n liiketiloissa (2. kerroksessa, Tokmannin päädyssä), sijaitsevan popup-kirppiksen puhelinnumero on 0400 978 558 ja sähköpostiosoite skanssinkirppis@gmail.com.

Myyntipäivinä myyjät pääsevät paikalle kello 10. Ostajille kirppis on avoinna kello 10–15. Järjestäjältä ei ole vuokrattavissa pöytiä eikä rekkejä, joten ne on syytä tuoda itse maukana.

Lattiapaikan koko on noin 2×2 metriä ja paikkamaksu suoritetaan paikan päällä. Hinta on 10€ / paikka.

Nettisivujen lisäksi kirppiksellä on omat Facebook-sivut, josta kannattaa vilkaista seuraavat myyntipäivät.

Seuraavat kirppispäivät

5.8.2018 kello 11–15.

Myyntipäivistä ilmoitetaan kirppiksen netti- ja Facebook-sivuilla.

(Tästä kirppisvinkistä kertoi ensimmäisenä Tiedonantaja.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Skanssin POP UP -kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Myyrkirppis
  2. OnnenKirppis
  3. Metsäkirppis
  4. DOM second hand
  5. Second hand shop Komero

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.