Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Skidikirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Skidikirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 2Kyllä!
 • 4En

Seinäjoella sijaitsevan lasten kirpputori Skidikirppiksen puhelinnumero on 050 461 4454 ja sähköpostiosoite skidikirppis@gmail.com. Kirppikselle voi tuoda lasten ja nuorten vaatteita ja tavaroita, myös äitiysvaatteita ja -tarvikkeita. Skidikirppiksellä on myös pieni kahvio.

Aukioloajat

Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Hinnat

 • Myyntipaikka viikoksi: 29€
 • Myyntipaikka kahdeksi viikoksi: 52€
 • Siivouspalvelu: 5€ / viikko

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Skidikirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kyrön Kulma Kirppis
 2. Oliverin kirppis
 3. Huonekalujen Kirppis
 4. Kirppis Karipia
 5. Kotikirppis Sininen tupa

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.