Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Soinin 4H-yhdistyksen kierrätyskeskus esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Soinin 4H-yhdistyksen kierrätyskeskus

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 16Kyllä!
  • 1En

Soinin 4H-yhdistyksen kierrätyskeskus on avoinna (talviaukioloaika): ma 10–14, to 14–17 ja la 10–14. Kierrätyskeskuksen tuotot käytetään paikallisten lasten ja nuorten 4H-toiminnan tukemiseen. Puhelinnumero on 0400 649 873 / Soinin 4H-yhdistys.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Soinin 4H-yhdistyksen kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Adeline Kirppis
  2. Tuulosen parkkihallin kirpputorit
  3. Helluntailähetyksen Lähetyskirpputori, Turku
  4. Lasten Unelma Second Hand
  5. Konepajan Bruno

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.