Ajankohtaista: Eurajoki: Kasitien Kirppis etsii jatkajaa.
Kauhajoki: Hyypän Kyläseura järjestää pihakirppiksen 29.8. klo 11–15

Etsi kirppistä hakusanalla

SPR-Kirppis Jämsä

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 11Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Ajankohtaista: kirppis lopettaa toimintansa 31.12.2019. Lahjoitusten vastaanotto on päättynyt. SPR-Kirppis Jämsä kiittää kaikkia lahjoittajia ja asiakkaita.

Jämsässä osoitteessa Koskentie 9 sijaitsevat SPR-Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Myynnissä on astioita, kirjoja, vaatteita, kodintekstiilejä sekä huonekaluja. Kirppiksellä otetaan lahjoituksena vastaan puhdasta ja ehjää.

Puhelinnumero 040 832 5446 ja sähköpostiosoite spr-kirppis.jamsa@punainenristi.fi.

Nettisivujen lisäksi Jämsän SPR-Kirppiksellä on Facebookissa sivut.

Kuvat

 • Kuvassa SPR-Kirppiksen juliste, jossa esitellään valikoimassa mahdollisesti olevia vaatteita ja tavaroita.Valokuva kahdesta mallinukesta puettuna kesäleninkeihin.
 • Valokuva pöydästä täynnä kaikenlaisia keittiötavaroita, kuten kuppeja, lautasia, puulusikoita jne.Valokuva kirjahyllystä, jossa monta metriä kirjallisuutta siistissä järjestyksessä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen SPR-Kirppis Jämsä:

Ilmoittaa facebookissa lopettavansa 31.12.2019.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen SPR-Kirppis Jämsä:

Niin näyttää olevan. Kiitos kun ilmoitit, Heikki!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua SPR-Kirppis Jämsä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Turvalan Kirppis
 2. Konttitori / Vermon kirppis
 3. Kasitien Kirppis
 4. UFF Kamppi (Helsinki)
 5. Kampin kirpputori