Ajankohtaista: Orimattila: Rompepäivät 19.–20.10. klo 10–16
Espoo: MLL Tapiola järjestää vielä yhden syyskirppiksen (27.10.)

Etsi kirppistä hakusanalla

SPR-Kirppis Jämsä

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 9Kyllä!
  • 0En

Jämsässä osoitteessa Koskentie 9 sijaitsevat SPR-Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Myynnissä on astioita, kirjoja, vaatteita, kodintekstiilejä sekä huonekaluja. Kirppiksellä otetaan lahjoituksena vastaan puhdasta ja ehjää.

Puhelinnumero 040 832 5446 ja sähköpostiosoite spr-kirppis.jamsa@punainenristi.fi.

Nettisivujen lisäksi Jämsän SPR-Kirppiksellä on Facebookissa sivut.

Kuvat

  • Kuvassa SPR-Kirppiksen juliste, jossa esitellään valikoimassa mahdollisesti olevia vaatteita ja tavaroita.Valokuva kahdesta mallinukesta puettuna kesäleninkeihin.
  • Valokuva pöydästä täynnä kaikenlaisia keittiötavaroita, kuten kuppeja, lautasia, puulusikoita jne.Valokuva kirjahyllystä, jossa monta metriä kirjallisuutta siistissä järjestyksessä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua SPR-Kirppis Jämsä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirppis Kaisla
  2. Maijan Wanha Navetta
  3. OK-Kirppis (Nurmijärvi)
  4. Konepajan Bruno
  5. SPR-kierrätyskeskus, Kuortane

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.