Etsi kirppistä hakusanalla

SPR Kirpputori, Valkeakoski

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 40Kyllä!
 • 4En

Ostoskeskus Koskikaran vieressä sijaitseva Valkeakosken SPR Kirpputori on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin kello 10–13, sekä keskiviikkoisin ja torstaisin 14–17. Lauantaisin avoinna 10–13. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 0400 237 158 (Tuuli).

Kuvat

 • Värivalokuva rakennuksen seinän vierustasta ja ovensuusta, johon ripustettu eri paikkoihin vaatteita ja muita tavaroita esille.
 • Värivalokuva vaaterekeistä täynnä värikkäitä paitoja, leninkejä ja muita vaatteita.
 • Värivalokuva seinästä, jossa huimasti erilaisia yksityiskohtaisia koriste-esineitä ja koruja.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua SPR Kirpputori, Valkeakoski sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Adeline Kirppis
 2. Tuulosen parkkihallin kirpputorit
 3. Helluntailähetyksen Lähetyskirpputori, Turku
 4. Lasten Unelma Second Hand
 5. Konepajan Bruno

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.