Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen SPR:n Kontti kierrätystavaratalo, Pori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

SPR:n Kontti kierrätystavaratalo, Pori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 111Kyllä!
  • 14En

88,8 % suosittelee tätä

Porin Kontti sijaitsee nykyään Paanakedonkadulla. Se on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 9–15. Sunnuntaisin suljettu. Porin Kontti–kierrätystavaratalon puhelinnumero on 040 139 0737. Lahjoituksia otetaan vastaan Kontin lisäksi keräyslaatikoiden välityksellä, joita on Pick N Payn tiloissa Toejoella ja Tikkulan S-marketissa. Tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Täällä on myynnissä käytettyjä huonekaluja ja asiakkaiden käytettävissä on tavaroiden kuljetuspalvelu.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen SPR:n Kontti kierrätystavaratalo, Pori:

Ihanan iso kirpputori! Täältä kannattaa katsoa erityisesti astiastoja sekä kirjoja. Paljon vaatteita ja huonekalujakin toki löytyy!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua SPR:n Kontti kierrätystavaratalo, Pori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Emman Aarrearkku
  2. Fida Helsinki, Malmi (Ylä-Malmin tori)
  3. Hyvän Mielen Kirppis — HYMIS
  4. Hyvän mielen tori
  5. Retrotori Kehräämön Rukki