Ajankohtaista: Koskenkylä: Peräkonttikirppis 1.7. klo 11–15
Jalasjärvi: Jalasjärven Kirpputori avataan 7/2018

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen SPR:n Kontti kierrätystavaratalo, Pori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

SPR:n Kontti kierrätystavaratalo, Pori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 106Kyllä!
  • 13En

Porin Kontti sijaitsee nykyään Paanakedonkadulla. Se on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 9–15. Sunnuntaisin suljettu. Porin Kontti–kierrätystavaratalon puhelinnumero on 040 139 0737. Lahjoituksia otetaan vastaan Kontin lisäksi keräyslaatikoiden välityksellä, joita on Pick N Payn tiloissa Toejoella ja Tikkulan S-marketissa. Tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Täällä on myynnissä käytettyjä huonekaluja ja asiakkaiden käytettävissä on tavaroiden kuljetuspalvelu.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen SPR:n Kontti kierrätystavaratalo, Pori:

Ihanan iso kirpputori! Täältä kannattaa katsoa erityisesti astiastoja sekä kirjoja. Paljon vaatteita ja huonekalujakin toki löytyy!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua SPR:n Kontti kierrätystavaratalo, Pori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. KMV Kirppis
  2. Jalasjärven Kirpputori
  3. Itsepalvelukirppis Kirppuset
  4. Lähetystori Laitila
  5. Lafkan

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.