Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Sunkirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Sunkirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Lappeenrannassa sijaitseva Sunkirppis on avoinna ma–pe kello 10–18, lauantaisin 10–15 ja sunnuntaisin 11–15.

Myyntipaikan saa 7 vuorokaudeksi hintaan 30€ + 5% provisio ja kimppapöydän samaksi ajaksi hintaan 35€ + 5% provisio. Kimppapöydässä molemmille myyjille tulee omat tilitykset. Myyntipaikan voi varata KirppariKallesta.

Ajankohtaista: myyntipaikan saa alkuvuoden ajan hintaan 23€ / 7 vuorokautta, tai 40€ / 14 vuorokautta.

Puhelinnumero on 050 368 7646 ja sähköpostiosoite info@sunkirppis.fi.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Sunkirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Huushollin Aarteet
  2. The Kirppis
  3. Kiimingin kirpputori
  4. Jokeri Kirppis
  5. Kuortane Kirppis