Etsi kirppistä hakusanalla

Suomen Punainen Risti, Kangasalan osasto

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

Kangasalan osaston kirpputori on avoinna ti–pe kello 14–18 ja lauantaisin 10–14.

Tämä kirppis on toiminut yli viiden vuoden ajan. Sinne voi tuoda lahjoituksena ehjiä ja puhtaita vaatteita, myös astioita ja pikkutavaraa, mtutei huonekaluja eikä muutakaan suurta. Myös vapaaehtoismyyjiä etsitään.

Nettisivujen lisäksi tällä kirpputorilla on omat Facebook-sivut.

Kuvat

  • V%C3%A4rikuva+otettu+kalansilm%C3%A4objektiivilla.+Värikuva otettu kalansilmäobjektiivilla. Kuvassa näkyy puuseinää ja -kattoa, oikealla punainen kyltti, jossa aukioloajat, ja keskellä lapsen turvaistuin.

(Tästä kirppiksestä ensimmäisenä vinkkasi TT., jolta on myös yllä näkyvä valokuva. Kiitos hänelle.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Suomen Punainen Risti, Kangasalan osasto sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lastentarvikekirpputori Nukkekoti
  2. Haukikirppis
  3. Äijäkirppis Lualamiäs
  4. Kirpputori ViaDia-tori (Lohja)
  5. Humani Lähetyskirpputori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.