Ajankohtaista: Koskenkylä: Peräkonttikirppis 1.7. klo 11–15

Etsi kirppistä hakusanalla

Suomi-avun myymälä

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi heinäkuussa 2017.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 11Kyllä!
 • 0En

Myymälätoiminta päättyi tammikuussa 2017.

Suomi-apu ry:n puhelinnumero on 044 976 5577 ja sähköpostiosoite info@suomiapu.fi. Myymälä sijaitsee K-raudan lähellä, pohjoisväylän toisella puolella. Avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su suljettu.

Suomi-apu avustaa vähävaraisia suomalaisia. Huonekalujen ja tavaroiden lisäksi otetaan vastaan vaatteita, kodintekstiileitä ja muuta hyödyllistä tavaraa.

Kuvat

 • Kuvassa Suomi-apu Kirpputorin kiinteistö.
 • Kuvassa Suomi-avun myymälän tavaravalikoimaa.
 • Kuvassa Suomi-avun myymälän tavaravalikoimaa.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Suomi-avun myymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Laitilan Kirppis Jus-Si
 2. Koskikaran Kirppis
 3. Alastaron kirppis
 4. Piritan basaari
 5. Minicentti

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.