Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Suutarilan Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Suutarilan Kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 23Kyllä!
 • 2En

Helsingissä sijaitseva, elokuussa 2018 avattu ja lähes 1000 neliömetrin kokoinen Suutarilan Kirppis on avoinna ma–pe 9–18 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 10–15.

Puhelinnumero on 045 139 1010 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@suutarilankirppis.fi.

Myyntipöydän hinta on 32,5€ / viikko tai 65€ / 2 viikkoa. Lisäksi peritään 3% myyntiprovisio. Pöydän voi varata Kirppari-Kallesta.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Suutarilan Kirppis:

Hienosti järjestetty paikka, metalliset hyllyt, joten ei ole hajuhaittoja. Oman pöydän ulkopuolelle saa viedä vaatteita yhteismyyntipaikkaan jotka on jaoteltu mm. Miehet, Naiset, lapset ja urheiluvarusteet

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Suutarilan Kirppis:

Hyvät myynti paikat ja pyödät nyt kun ihmiset löytäisi tänne ! koska puolet paikasta oli tyhjää… suosittelen ja enisin uudelleen!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Suutarilan Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Tuohitori
 2. Harmaalinnan sisätori / Retrolinna
 3. Hämeenlinnan Suurkirpputori
 4. Kirpputori Aurinkoinen
 5. Minicentti

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.