Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Suutarilan Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Suutarilan Kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 31Kyllä!
 • 3En

Helsingissä sijaitseva, elokuussa 2018 avattu ja lähes 1000 neliömetrin kokoinen Suutarilan Kirppis on avoinna ma–pe 9–18 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 10–15.

Puhelinnumero on 045 139 1010 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@suutarilankirppis.fi.

Myyntipaikan saa toistaiseksi tarjoushintaan 45€ / 2 viikkoa, 65€ / 3 viikkoa tai 85€ / 4 viikkoa. Hintaan lisätään 3% myyntiprovisio.

Ajankohtaista

 • Suljettu 21.–23.6.2019

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Suutarilan Kirppis:

Hienosti järjestetty paikka, metalliset hyllyt, joten ei ole hajuhaittoja. Oman pöydän ulkopuolelle saa viedä vaatteita yhteismyyntipaikkaan jotka on jaoteltu mm. Miehet, Naiset, lapset ja urheiluvarusteet

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Suutarilan Kirppis:

Hyvät myynti paikat ja pyödät nyt kun ihmiset löytäisi tänne ! koska puolet paikasta oli tyhjää… suosittelen ja enisin uudelleen!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Suutarilan Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Adeline Kirppis
 2. Tuulosen parkkihallin kirpputorit
 3. Helluntailähetyksen Lähetyskirpputori, Turku
 4. Lasten Unelma Second Hand
 5. Konepajan Bruno

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.