Ajankohtaista: Eura: Kirppis Löytökehä avataan 7. tammikuuta.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Suvilahden Helmi esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Suvilahden Helmi

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

Suvilahden Helmi on syyskuussa 2017 Vaasaan avattu kirpputori/askarteluliike. Se on avoinna ti–to kello 12–18, perjantaisin 13–19 ja la–su 10–15. Maanantaisin suljettu.

Suvilahden Helmessä on seinien vierustoilla hyllyköitä ja keskellä on pöytiä, lisäksi erikseen on vaaterekkejä. Myyntipaikan hinta on 20€ / viikko.

Sähköpostiosoite on suvilahdenhelmi@outlook.com.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Suvilahden Helmi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lanttila Vantaa
  2. Puutorin kirppis
  3. Savonlinnan Pelastakaa Lapset -kirpputori
  4. Pihlavan Aarreaitta
  5. KirppuLinna

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.