Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Suvilahden Helmi esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Suvilahden Helmi

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 3Kyllä!
 • 0En

Kirppis on toiminnassa 27.4.2018 asti. Sitten kirppis ja askartelutarvikkeiden myynti siirtyy nettiin, joskin kivijalkaliike aiotaan avata myöhemmin keskustaan. (Ilmoituksesta kiitos nimimerkille kirppisten kiertelijä.)

Suvilahden Helmi on syyskuussa 2017 Vaasaan avattu kirpputori/askarteluliike. Se on avoinna ti–to kello 12–18, perjantaisin 12–17 ja la–su 10–15. Maanantaisin suljettu.

Suvilahden Helmessä on seinien vierustoilla hyllyköitä ja keskellä on pöytiä, lisäksi erikseen on vaaterekkejä. Myyntipaikan hinta on 20€ / viikko.

Sähköpostiosoite on suvilahdenhelmi@outlook.com.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Suvilahden Helmi:

Suvilahden Helmen facebook-sivuilla luki seuraavaa:
Suvilahden Helmi on auki suvilahdessa 27.4 asti. Sen jälkeen kirpputori ja askartelutarvikkeet siirtyvät nettimyyntiin. Myöhemmin avaamme liikkeen keskustaan. Vielä ehtii ehtii tehdä löytöjä. Tervetuloa

Kerran käytiin tällä kirpparilla ja hiljaista oli, ainakin silloin. Meidän lisäksi ei ollut muita asiakkaita. Ja vähän liian syrjässä tämä oli, ainakin minun mielestä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Suvilahden Helmi:

Kiitos kun ilmoitit, kiertelijä! Löysin Facebookista sen ilmoituksen, eli tuo tieto pitää paikkansa.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Suvilahden Helmi:

Sama luki ovessa tänään.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Suvilahden Helmi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Lastentarvikekirpputori Nukkekoti
 2. Haukikirppis
 3. Äijäkirppis Lualamiäs
 4. Kirpputori ViaDia-tori (Lohja)
 5. Humani Lähetyskirpputori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.