Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Swappis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Swappis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 12Kyllä!
 • 0En

Lahden Holmassa sijaitseva, kesäkuussa 2018 avattu, Swappis-kirppis on avoinna ti–pe kello 10–18 ja la–su 10–15. Maanantaisin suljettu.

Maksutavoiksi käyvät käteisen lisäksi kortit.

Puhelinnumero on 020 730 3390 ja sähköpostiosoite info@swappis.fi.

Hinnat

 • Hyllykkö ja rekki viikoksi: 25€
 • 2 hyllykköä ja rekki viikoksi: 30€

(Tästä kirppisvinkistä kiitos kuuluu Minnalle.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Swappis:

Sekä myyjänä että ostajana olen markkinointiväitteiden kanssa täysin samaa mieltä: siisti, valoisa ja viihtyisä kirpputori! Itse lisäisin vielä omasta kokemuksestani: helppo sijainti ja esteetön liikkuminen sekä ulkona että sisällä, tyylikäs ja siisti. Pöytien järjestys hoidetaan päivittäin pöydän hintaan kuuluvana palveluna (ammattilaisen tekemänä järjestely ja esillepano jopa huomattavasti parempi kuin pöydän vuokraajalla ;)).
Ostajana olen tehnyt hyviä löytöjä ja myyjänä tuotteeni menneet hyvin kaupaksi.
Toivon Swappikselle pitkää ikää ja suosittelen ottamaan yhdeksi kirpputoriystävien suosikkikohteista Lahdessa!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Swappis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kymppitori
 2. Kruunukirppu & Olkkari
 3. Myyrkirppis
 4. Karhu Kirppis
 5. Toivon Tori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.