Ajankohtaista: Eurajoki: Kasitien Kirppis etsii jatkajaa.
Kauhajoki: Hyypän Kyläseura järjestää pihakirppiksen 29.8. klo 11–15

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Sylvinkujan kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Sylvinkujan kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Pieksämäen seurakunnan pitämä Sylvinkujan kirppis ottaa vastaan lahjoituksia (esim. puhtaita ja ehjiä tavaroita ja vaatteita) puodin aukioloaikoina. Kirppis on avoinna arkilauantaisin kello 9–13. Kirppiksen tuotto käytetään diakonian ja lähetyksen hyväksi.

Huom.: kirppis ei ota vastaan kirjoja.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Sylvinkujan kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Koti & Kirppis -kierrätysmyymälä (Päätien kirppis)
  2. Flamingon kirppis & antikvariaatti
  3. Kirrin Kirppis
  4. Kirrin Taloustavarakauppa
  5. Kirpputori ToriX