Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Tacci Second Hand esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Tacci Second Hand

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 17Kyllä!
  • 4En

81,0 % suosittelee tätä

Haminassa sijaitseva hyllykirppis Tacci Second Hand on avoinna ma–pe kello 10–17.30, lauantaisin 10–15 ja sunnuntaisin 11–15.

Yritys kuvailee valikoimaansa Facebookissa näin: Tuhansia laadukkaita second hand- ja outlet-vaatteita, kenkiä, laukkuja…

Puhelinnumero on 044 240 8955.

(Tästä kirppiksestä ensimmäisenä vihjasi Tero. Kiitos hänelle.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Tacci Second Hand sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. UFF Hervanta (Tampere)
  2. Pelastusarmeijan kirpputori, Hervanta (Lindforsinkatu)
  3. UFF Hämeenkatu (Tampere)
  4. Merkitys 2nd Hand Shop, Tampere
  5. Merkitys 2nd Hand Shop, Turku