Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Tähtikirppis (Raahe) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Tähtikirppis (Raahe)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 8Kyllä!
  • 5En

Raahessa sijaitseva Tähtikirppis, jossa toimii myös kahvila, on avoinna ti–su kello 11–17. Maanantaisin suljettu.

Puhelinnumero on 045 203 0105 ja sähköpostiosoite tahtikirppis@gmail.com.

Pöytäpaikan viikkovuokra on 10€.

Tästä kirppiksestä vinkkasi Tiedonantaja, josta hänelle iso kiitos.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Tähtikirppis (Raahe) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Hakaniemen Kirpputori
  2. Bewen Parkkikirppikset
  3. Toukolan kirppis
  4. Fida Joensuu, Torikatu
  5. MVT-kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.