Ajankohtaista 16.5.2020: Useat kirppikset ovat jälleen avanneet ovensa, mutta ennen kirppiksellä käymistä on aukiolo syytä varmistaa esim. soittamalla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Taikavakka esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Taikavakka

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 17Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Jämsässä sijaitseva Taikavakka on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Kirppiksen lisäksi Taikavakassa on wanhaa tavaraa, myös esineitä Tansaniasta ja Bangladeshista, sekä luonnonkosmetiikkaa.

Myyntipaikan voi vuokrata viikoksi hintaan 33€.

Puhelinnumero on 040 147 8555 ja sähköpostiosoite suvi@taikavakka.fi.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Taikavakka:

Viihtyisä/valoisa
Hyvä järjestys !
Ystävällinen palvelu !

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Taikavakka sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Järkikirppis
  2. Vekarakirppis Helsinki
  3. Kurikan Superkirppis
  4. Kurikan Kirpputori Ky
  5. MaxiKirppis