Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Taito-Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Taito-Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Karkkilassa sijaitseva Taito-Kirppis on avoinna ti–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin sekä maanantaisin.

Paikalla on myös kahvio ja valikoima Hoivatuonti Oy:n tuotteita.

Myyntipaikka on 15 € / viikko. Pöytävaraukset ja lisätiedot arkisin klo 10–17 numerosta 050 307 9378, tai sähköpostitse osoitteesta varaukset@taito-kirppis.fi.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Taito-Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kymppitori
  2. Pisara-kirpputori Nummela
  3. Pisara Kirppis Selki
  4. HakunilaKirppis
  5. UFF Tikkurila (Vantaa)