Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Talli-kirppis & Vintage shop esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Talli-kirppis & Vintage shop

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva Talli-kirppis & Vintage shop on avoinna helmi–toukokuussa sekä syys–lokakuussa, sekä marraskuussa perjantaisin ja sopimuksen mukaan. Lisäksi kesäaikaan ja joulun aikaan avoinna useammin. Tämä harrastepohjalta pidettävä kirppis on varmimmin avoinna perjantaisin kello 10–16. Puhelinnumero on 050 366 3730 (Tarja-Helena).

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Talli-kirppis & Vintage shop sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Bohemia
  2. Kirpputori Bueno
  3. Kirppis Cafe Minde
  4. Tohmajärven kesäkirppis / Järventauksen iltakirppis
  5. Tohmajärven antiikki-kirpputori