Ajankohtaista: Vantaa: Tikkurilantorin kirppis sunnuntaisin kello 10–17

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Tallin kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Tallin kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 2Kyllä!
 • 2En

Tallin kirppis Kauppa&Galleria Tallilla (Finnoontie 3, Espoo) järjestetään päivämäärinä 28.2., 3.4., 8.5. ja 29.5.2016 kello 12–16. Pöytävarauksen voi tehdä kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen iira.lucenius@hurmatuotanto.fi.

Myyntipöydän hinta kirppispäivän ajaksi:

 • Alakerrassa pelkkä pöytä: 10€
 • Alakerrassa pöytä ja rekki: 13€
 • Parvella pelkkä pöytä: 7€
 • Parvella pöytä ja rekki: 10€

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Tallin kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Myyrkirppis
 2. Siisti Kirppis
 3. Saloisten Seuranmäen Kirpputori
 4. Vintarelle-putiikki
 5. Maijan Wanha Navetta

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.