Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Tarpeellista tavaraa (Ihme ja Kumma Kirppis) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Tarpeellista tavaraa (Ihme ja Kumma Kirppis)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 3Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Salossa sijaitseva Tarpeellista tavaraa -kirppis on avoinna arkisin kello 10–16.

Kirppistä pitävän yhdistyksen Facebook-sivuilla kirjoitetaan: Lahjoituskirpputorimme kahvilan alakerrassa kaipaa jatkuvasti uutta myytävää. Tyhjennämme sovitusti ullakot, varastot sekä muut tilat. Otamme mielellämme vastaan lahjoituksena sinulle turhat tavarat meille myyntiin. Voit tuoda tavarat suoraan Ihkuun itse tai sopia noudon isompien erien kohdalla.

Tällä kirppiksellä käy maksutavaksi ainoastaan käteinen.

Kirppiksellä on myös omat sivut Facebookissa.

(Kirpparista ystävällisesti ensimmäisenä vinkkasi Antsu.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Tarpeellista tavaraa (Ihme ja Kumma Kirppis):

Ihana kirppis ja reippaita nuoria töissä :) Tänne kannattaa lahjoittaa kaikki mikä ei kelpaa Salon Ekocenterille. PS. Täällä kelpaa maksutavaksi ainoastaan käteinen.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Tarpeellista tavaraa (Ihme ja Kumma Kirppis):

Ihana kirppiskierrokselle.., hyvää kohtuuhinnoiteltua tavaraa, aarteitakin voi löytyä. Älä kuitenkaan lahjoita tänne sitä mikä ei muualle kelpaa, vaan sitä mitä voisit antaa naapurillesikin. Nuoret tekevät iloisella mielellä työtä, eivätkä ole kaatopaikan pyörittäjiä.
Tänne kannattaa lähteä käymään käteistä mukana.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Tarpeellista tavaraa (Ihme ja Kumma Kirppis) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Second Hand LAHTI SHOP
 2. Toivon Keskus
 3. Recci Kallio
 4. Turun Ekotori, Rieskalähteentie
 5. Turun Ekotori (Rautakadun myymälä)