Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Tavarakeidas esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Tavarakeidas

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 35Kyllä!
 • 6En

Hämeenkyrön Kyröskoskella sijaitseva Kirpputori Tavarakeidas on avoinna Ti–Pe kello 10–18, Lauantaisin 9–15 ja Sunnuntaisin 11–16. Maanantaisin suljettu. Kirpputori Tavarakeidas avattiin ensimmäisen kerran 5.lokakuuta 2015 ja toisen kerran 10.marraskuuta 2017, muuton jälkeen. Itsepalvelukirpputori Tavarakeidas sijaitsee Kyröskosken torin laidalla, Hämeenkyrön linja-autoasemalta n.100–150 metrin päässä.

Puhelinnumero on 044 922 8999 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@tavarakeidas.fi.

Hinnat

 • Myyntipöytä 6 päiväksi: 23€
 • Myyntipöytä 12 päiväksi: 42€
 • Myyntipöytä 24 päiväksi: 68€

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Tavarakeidas:

Ihan kiva kirppis. Pieni palaute kuitenkin paikallaan: Kirpputorin kassahenkilö repii hintalaput kirjoista ja levynkansista niin, että kansista lähtee palat teipin mukana. Asiasta huomautettaessa, siirsii vastuun myyjälle… No, pientä harjoittelua vielä, niin kyllä ne hintalaput saa ihan siististikin irti ;)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Tavarakeidas sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Fresh Kirppis
 2. Vallilan Stoori
 3. Kierrätyskeskus Topin Tilpehööri
 4. Kirpparilla.fi (Tampere)
 5. Veikkolan Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.