Ajankohtaista: Eurajoki: Kasitien Kirppis etsii jatkajaa.
Kauhajoki: Hyypän Kyläseura järjestää pihakirppiksen 29.8. klo 11–15

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen PSLiikunnan kierrätysmyymälä (entinen TEKO-tori) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

PSLiikunnan kierrätysmyymälä (entinen TEKO-tori)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 11Kyllä!
 • 1En

91,7 % suosittelee tätä

Kierrätys- ja uusiotuotemyymälässä on myynnissä muiden kirppistavaroiden lisäksi käytettyjä huonekaluja. Käytettävissä on tavaroiden kuljetuspalvelu. PSLiikunnan kierrätysmyymälä on avoinna ma–pe kello 8–17 ja viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumerot ovat 044 034 8713 ja 044 034 8714.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen PSLiikunnan kierrätysmyymälä (entinen TEKO-tori):

TEKO-tori on Pieksämäen Seudun liikunnan kirppis. Myynnissä on muiden kirppistavaroiden lisäksi käytettyjä huonekaluja. Käytettävissä on tavaroiden kuljetuspalvelu. TEKO-torin puhelinnumero on 044 348 713. Tori on avoinna ma–pe 10.30–17.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen PSLiikunnan kierrätysmyymälä (entinen TEKO-tori):

Jep, kiitos näistä tiedoista. Ne on nyt päivitetty esittelysivulle.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua PSLiikunnan kierrätysmyymälä (entinen TEKO-tori) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Uutta Elämää -kierrätysmyymälä
 2. Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä
 3. Kirppari Aarreaitta (Hämeenlinna)
 4. Kulma-Kirppis
 5. Jokeri Kirppis