Ajankohtaista: Orimattila: Rompepäivät 19.–20.10. klo 10–16
Espoo: MLL Tapiola järjestää vielä yhden syyskirppiksen (27.10.)

Etsi kirppistä hakusanalla

Teuvan seurakunnan lähetystyön kirpputori

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 11Kyllä!
 • 0En

Teuvan lähetystyön lähetyskirpputora pidetään vapaaehtoisvoimin Teuvan keskustassa. Kirpputori on avoinna keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 14–18, torstaisin 11–15 ja lauantaisin 10–14.

Aukioloaikoina kirpputorille voi tuoda hyvälaatuista tavaraa (lähinnä vaatteita) ja penkoa ja ostella edullisin hinnoin monenlaista mukaan. Kahvia ja keskiä aina tarjolla.

Kuvat

 • Teuvan Seurakunnan Lähetystyön Kirpputorin julkisivu.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Teuvan seurakunnan lähetystyön kirpputori:

Laittaasittako vähä kuvia tavarapöyristä?

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Teuvan seurakunnan lähetystyön kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirppis Kaisla
 2. Maijan Wanha Navetta
 3. OK-Kirppis (Nurmijärvi)
 4. Konepajan Bruno
 5. SPR-kierrätyskeskus, Kuortane

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.