Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Tiinan Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Tiinan Kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 183Kyllä!
 • 53En

Heinolassa sijaitsevan Tiinan Kirppis Oy:n puhelinnumero on 040 827 7727 ja sähköpostiosoite kristina.hakkarainen@gmail.com.

Avoinna ma–ti ja to–pe kello 9–17.30, keskiviikkoisin 10–18 ja lauantaisin 10–14.30. Sunnuntaisin suljettu.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Tiinan Kirppis:

Hirvittävän monta pöytää ahdettu pieneen tilaan, ei mahdu liikkumaan.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Tiinan Kirppis:

Kirppiksellä varkaista ongelmaa. Pöydistä häviää isojakin tavaroita. Periaattesta kierrän kirppiksen myyjänä kuin ostajanakin kaukaa ennenkuin varastamiseen puututaan kunnolla!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Tiinan Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Lastentarvikekirpputori Nukkekoti
 2. Haukikirppis
 3. Äijäkirppis Lualamiäs
 4. Kirpputori ViaDia-tori (Lohja)
 5. Humani Lähetyskirpputori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.