Ajankohtaista: Porvoo: Jokamiehen Markkinat 6.5. klo 9–14

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Tiinan Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Tiinan Kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 180Kyllä!
 • 52En

Heinolassa sijaitsevan Tiinan Kirppis Oy:n puhelinnumero on 040 827 7727 ja sähköpostiosoite kristina.hakkarainen@gmail.com.

Avoinna ma–ti ja to–pe kello 9–17.30, keskiviikkoisin 10–18 ja lauantaisin 10–14.30. Sunnuntaisin suljettu.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Tiinan Kirppis:

Hirvittävän monta pöytää ahdettu pieneen tilaan, ei mahdu liikkumaan.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Tiinan Kirppis:

Kirppiksellä varkaista ongelmaa. Pöydistä häviää isojakin tavaroita. Periaattesta kierrän kirppiksen myyjänä kuin ostajanakin kaukaa ennenkuin varastamiseen puututaan kunnolla!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Tiinan Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputori Helmi (Loimaa)
 2. Konepajan Bruno
 3. Kirppis HaavisTori
 4. Kampin kirpputori
 5. Elo Kirppis Loppis Outlet

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.