Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 1En

83,3 % suosittelee tätä

Savonlinnan Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä sijaitsee Savonlinnassa. Kierrätysmyymälä on avoinna arkisin kello 9–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Myymälän puhelinnumero on 040 839 7985. Valikoimassa on mm. käytettyjä huonekaluja.

Käytettävissä on tavaroiden kuljetuspalvelu, johon numero on 044 363 4455. Savonlinnan taajamasta haettaessa noutohinta on 5€ henkilöasiakkailta ja yrityksiltä 10€. Lisäksi on syytä huomioida mahdollinen kierrätysmaksu.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Torikirppu
  2. Huushollin Aarteet
  3. The Kirppis
  4. Kiimingin kirpputori
  5. Jokeri Kirppis