Etsi kirppistä hakusanalla

Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi elokuussa 2020.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 1En

83,3 % suosittelee tätä

Savonlinnan Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä sijaitsee Savonlinnassa. Kierrätysmyymälä on avoinna arkisin kello 9–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Myymälän puhelinnumero on 040 839 7985. Valikoimassa on mm. käytettyjä huonekaluja.

Käytettävissä on tavaroiden kuljetuspalvelu, johon numero on 044 363 4455. Savonlinnan taajamasta haettaessa noutohinta on 5€ henkilöasiakkailta ja yrityksiltä 10€. Lisäksi on syytä huomioida mahdollinen kierrätysmaksu.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Wiksu Wilima
  2. Waarin Kammari ja Kirpputori
  3. Kirppis Noppa
  4. Myyrkirppis
  5. Kierrätysmyymälä, Schaumanintie