Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Toive-kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Toive-kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 19Kyllä!
  • 1En

95,0 % suosittelee tätä

Helmikuussa 2020 entisen SPR-Kirppiksen paikalle avattu Toive-kirppis toimii samalla periaatteella kuin edeltäjänsäkin: lahjoitustavaroita otetaan vastaan. Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin sekä maanantaisin.

Puhelinnumero on 041 318 7146 ja sähköpostiosoite toivekirppis@gmail.com.

(Nimimerkille Tiedonantaja kuuluu kiitos tästä kirppiksestä vihjaamisesta.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Toive-kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Itsepalvelukirppis Myyntimylly
  2. SPR Porin osaston Puoti
  3. Paljekirppis
  4. Riitun Kirppis
  5. Huushollin Aarteet