Ajankohtaista: Eura: Kirppis Löytökehä avataan 7. tammikuuta.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Wanhakierto — Finafynd Hämeenlinna esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Wanhakierto — Finafynd Hämeenlinna

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 1En

Wanhakierto — Finafynd -kierrätysmyymälä sijaitsee Kankaantaustassa ja on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10–15 ja tiistaisin 10–14. Maksuvälineeksi käy vain käteinen.

Puhelinnumero on 050 913 5055.

Erään kirppiskävijän 9.3.2017 palautteen mukaan: Reitti kirpputorille hieman hankala, mutta kirpputori Wanhakierto on etsimisen arvoinen. Löytyy kaikkea vaatteista huonekaluihin kahdesta kerroksesta. Erityismaininta lastenvaatepuolelle.

Nettisivujen lisäksi kierrätysmyymälällä on omat Facebook-sivut.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Wanhakierto — Finafynd Hämeenlinna sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. AntiWaari
  2. Kirppis-Kamu
  3. Sitä Sun Tätä (Kauhajoki)
  4. Koivukylän kierrätystavaratalo
  5. Lanttila Vantaa

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.