Ajankohtaista: Seinäjoki: Vilttikirppis kauppatorilla sunnuntaisin klo 9–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Wanhakierto — Finafynd Hämeenlinna

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tammikuussa 2018.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 1En

Tämän kierrätysmyymälän sijaan Hämeenlinnassa on Ansiorinteen Wanhakierto.

Wanhakierto — Finafynd -kierrätysmyymälä sijaitsee Kankaantaustassa ja on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10–15 ja tiistaisin 10–14. Maksuvälineeksi käy vain käteinen.

Puhelinnumero on 050 913 5055.

Erään kirppiskävijän 9.3.2017 palautteen mukaan: Reitti kirpputorille hieman hankala, mutta kirpputori Wanhakierto on etsimisen arvoinen. Löytyy kaikkea vaatteista huonekaluihin kahdesta kerroksesta. Erityismaininta lastenvaatepuolelle.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Wanhakierto — Finafynd Hämeenlinna sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Humppilan Kimppa-Kirppis
  2. Hietsumarket
  3. Kirpputorihalli Pirkkis
  4. Menneen Tuulahdus
  5. Skanssin POP UP -kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.