Ajankohtaista: Helsinki: Kalasataman konttitori 13.5. klo 10–15

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Tompan Kirppis ja Antiikki Oy esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Tompan Kirppis ja Antiikki Oy

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 8Kyllä!
  • 1En

“Se vähän erilainen kirppis”
“En lite annorlunda loppis”

Porvoon Tarmolassa sijaitseva Tompan Kirppis ja Antiikki Oy (Tomppas Loppis och Antik) on avoinna arkisin kello 10–17, lauantaisin 10–15 ja sunnuntaisin suljettu. Sähköpostiosoite on info@tompankirppis.fi ja puhelinnumero 040 930 3335. Myynnissä on kaikkea antiikista militariaan. Pöytävuokra viikoksi on 20€ tai vaihtoehtoisesti provisiomyyntinä.

Palvelua on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Aino kirjoitti:

Siisti mesta ja ystävällistä palvelua.:):)

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Tompan Kirppis ja Antiikki Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Myyrmäkihallin kirppis
  2. Huushollin Aarteet
  3. Myyrkirppis
  4. Kreivin Ankkuri
  5. Kirpputorihalli Pirkkis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.